неделя, 21 октомври 2012 г.

Kawasaki ZZR1400 вече и в компютърните игри

Kawasaki ZZR1400
След излизането на новия ZZR1400 на Kawasaki феновете на мотори ще имат поредният стимул да работят усилено за да спечелят заветните £11,500 за да го закупят и редом с това да усетят скоростта, ускорението и мощността, които тази невероятна машина предлага.
След като се разбра, че Kawasaki ZZR1400 (2012) е най-бързия мотоциклет на световния пазар, разработчиците на
компютърни игри с мотори започнаха да го поставят в заглавията си и разбира се това е напълно нормално. Мотора събра милиони фенове по целия свят и то за изключително кратък период от време. Освен с максималната си скорост от триста километра в час и мощност от двеста конски сили чудото на Кавазаки впечатлява и с тристепенна система за traction control.
ZZR1400 е красив и мощен, стои чудесно на шосето и гарантира на водачите едно уникално преживяване. Точно външния вид и безкрайната му сила са причината все по често да виждаме Казвакито от 2012 в игри с мотори, различни реклами по телевизията и дори в някои филми. Цената му е достъпна за всеки истински фен на мощните машини и със сигурност би представлявала една добра инвестиция за ценителите.

Ако искате да усетите мощта и лесното управление на мотора имате два варианта като единия е да съберете пари и да отидете в първия магазин с марката Kawasaki или да се огледате за възможността управлявате машината в някоя от най-новите игри с надпревари. Както и да постъпите все ще сте доволни тъй като подобни мотори се появяат доста рядко и не трябва да бъдат изпускани от поглед.
Не хабете време а изпробвайте най-добри мотор на пазара от днес. Ви със сигурност ще останете доволни от високата производителност на тази толкова впечатляваща Японска машина. На живо или виртуално ние ви стискаме палци да покорите всички шосета и да бъдете номер едно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар