петък, 24 август 2012 г.

Golf Rabbit възхваляван и обичан дори във флаш игри

Golf Rabbit възхваляван и обичан
За привържениците на Фолксваген Голф Рабит 2.1 TSI е една наистина добра находка. Още след като се появи той бе атакуван от милиони купувачи в световен мащаб, като според статистиката феновете харесват формата, дизайна и производителността на този наистина симпатичен немски автомобил.
Излязоха хиляди реклами, постери и клипове, и дори игри, които представят Golf Rabbit в най-добра светлина. Яките спортни седалки и алуминиевите джанти Wellington правят от голфа една наистина съблазнителна колица, която предоставя висока класа при градски условия. Неговата маневреност и бързина станаха популярни от стотиците билбордове презентиращи возилото.
Интересното е, че освен дизайнерски подходи като регулируемите странични стъкла, отличната темперетура в купето ви, формата и куп други благини голфа грабва и се впечатляващи технически характеристики. Много от запалянковците на VW усетиха добрата возия и чудесен контрол, който Rabbit 2.1TSI предоставя.
Разбира се появиха се и куп сувенири като мачбокс колички на Голф Рабит, фланелки с лика на колата и дори игри с коли където можете да покарате фолксвагена. От немската компания знаят как да заинтересуват клиентите си и това е видимо. Цената за България е някъде към 28-29 хиляди лева, което за преимуществата и качеството на тази кола е напълно нормално.
В обобщение можем да кажем, че голфа е един добър избор за хората, които търсят икономичен немски автомобил с добра визия. Мнозина вече тестваха този красив и компактен модел на VW и днес не щадят хвалби пред приятели и близки.
Ако пък нямате толкова пари и искате да покарате хубава кола то пуснете си някоя от новите игри с коли и се забавлявайте до насита. Както знаем в Интернет има куп интересни заглавия за автомобилни състезания и спортни надпревари. Посетете някой от добрите сайтове за флаш игри и защо да не попаднете именно на Golf Rabbit 2.1TSI и да му се насладите пък макар и виртуално.

Няма коментари:

Публикуване на коментар