събота, 19 януари 2013 г.

Изпробвай Шевролет AVEO на живо или виртуално

Chevrolet AVEO
Всички знаем за страхотния Шевролет AVEO, който представлява еталон за градски автомобил. Той покорява шосетата във всяка една столица като предоставя на шофьорите елегантна визия и висока производителност. За да изпробвате AVEO трябва да отделите сума около двадесет хиляди лева и ще получите вашата перфектна кола в урбанистичен стил.
Към екстрите на така популярния модел на Chevrolet са включени стандартните въздушни възглавници, задължителния за всяка нова марка автомобил ABS (анти блокираща спирачна система), фарове за мъгливо време и други подобни.
Интересен факт за мнозина от нас е, че можем да караме Шевролет Авео и виртуално.
Има десетки интересни флаш игри, които предоставят както тази градска марка така и други модели от компанията. Какво по-добро от това да тестваме любимия автомобил на цифрово изграден път и да развихрим фантазиите си.
Разбира се играейки игри с коли не трябва да пренебрегваме факта, че всичко това става само на монитора ни. Ако съберем заветните двадесет бона за да купим Aveo сме длъжни да спазваме всички правила за движение по пътищата било то за нашето градско или извънградско шофиране.
За привържениците на баналните статистики ще кажем само, че Chevrolet AVEO се предлага с двигатели 1.2 8V  и 1.4 16V и електронно серво. Колата вече събра достатъчно фенове и може би това е една от основните причини тя да бъде включена в заглавия за компютърни игри с коли. Допълнителните екстри освен ABS-а са климатик, навигация за потегляне при наклон и някои други, които можете да прочете в специализираните сайтове за автомобили както и в официалната страница на Шевролет.
Можете да посетите офисите на Шевролет за да направите вашия тест драйв или да плейнете  поредното култово заглавие за виртуално шофиране. Ние искаме да ви пожелаем приятно и безопасно шофиране в реални условия включително и с този модел кола на 100 годишната компания Chevrolet.

Няма коментари:

Публикуване на коментар