понеделник, 30 юли 2012 г.

Изпитайте новия мотор BMW F800GS

мотор BMW F800GS
Леко подобрен и готов за подвизи е новия модел BMW Motorrad, F800GS. Тази година вие ще можете да се насладите на мощната машина като разчитате на добре познатият агрегат с обем на работа от 789 куб.см. при максимално постигана мощност осемдесет и пет конски сили.

От BMW са барнали и антиблокиращата спирачна система, която работи на най-високо равнище и прави от F800GS един наистина здрав байк, който да използвате в лудите напревари и мото състезания.

Цветовете на новите BMW мотори ще бъдат няколко вида като бял, син и кафяв, но от компанията все още мълчат за всичките разновидности. Цената също не се
споменава, но е сигурно, че няма да е от най-ниските така, че ако сте почитател на байковете то пригответе стабилна сума.

Разбира се този модел баварец е подходящ за всички надпревари и спортни състезания. Той съчетава добри технически характеристики и привлекателен външен вид, който го прави неустоим за всички фенове. Бавареца е едно изкушение, което не остана забелязано дори от разработчиците на компютърни игри с мотори.

В днес представения модел новостите са акцентирани най-вече върху управленеието, окачването и леката промяна на габаритите. Въпреки всичко новите неща не са силно натрапчиви а по-скоро са леко избистрени, така да го кажем. Поработено е и малко върху дизайна като определено можем да кажем, че в този ред на мисли БМВ са се справили добре.

Обобщение:

Както е тръгнало подобрената версия на модела F800GS ще се предлага на доста солидна цена като поради тази причина ние Българските фенове можем да си пуснем някое заглавие на компютърни игри с мотори за да тестваме и да се порадваме на модела. Така поне със сигурност няма да бъдем капо и ще можем да почувстваме силата на немската машина.

Очакваме да видим какви ще бъдат успехите на байка и се надяваме, че освен в  игри с мотори той ще бъде шампион и по шосетата в световен мащаб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар