четвъртък, 12 юли 2012 г.

Новата Мазда 6 ще блести с дизайн

Автомобил Mazda
Очаква се премиерата на новото чудо Мазда6 но до нея има време. Въпреки всичко създателите обещават тя да плени клиентите с уникален дизайн. В нета можем да видим и някои снимки на прототипа от тазгодишното изложение в Токио, които безспорно са доста впечатляващи.
В Япония вече има тренажори, на които може да покарате новата мазда6. В това виртуално преживяване тип игри с коли вие управлявате Маздата в градски условия, пускате светлините, свирите с клаксона и дори манипулирате с вградения CD player.
В тренажор версията японската компания е представила комби версията на Мазда 6, която е наистина доста нестандартна и красива.
Очакваната Мазда6 ще се предлага с
дизелов двигател, който ще харчи около 4 на 100. Поне такива са съществуващите към днешна дата сведения. Освен това автомобилът обещава модерно окачване и иновативно мислене при всеки един по-важен детайл.

Японците мълчат и за вградените екстри в автомобила. Знае се само, че те ще бъдат много и различни. Основната идея на новата Мазда е тя ни предостави икономичност и екологосъобразност. Дизайнерите са си свършили своята работа и в това няма две мнения остава да видим какви ще бъдат и останалите характеристики.

3D моделите на колата, които можем да видим в Google images са наистина страхотни. Дори можем да потърсим клипчета от игри с коли (Racing Games)  където известни дизайнери са пресъздали новата шестица. Ако нямаме търпение то поне да се подготвим за вярваме приятната Японска авто изненада.

Като обобщение
В завършек ще кажем, че очакваме да видим Мазда 6 по-добра от всички досегашни версии, икономична, използваща система Skyactive и поддържаща най-модерните елементи за всеки съвременен автомобил идващ от световноизвестния производител.

Най-малко до септември месец можем да гледаме снимки и да слушаме истории за Мазда6 а другия вариант е да си плейнем някоя от хилядите игри с коли в мрежата и да дадем газ до дупка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар